Släng dig i väggen Jonna!!

Igår var jag och Jonna och hade handikappsskytte. Det gick jätte bra som vanligt men jag måste berätta om en kille och tjej som är ihop och skjuter. Hon hade köpt en present till sin kille som han fick. Jag sa då till henne.

-         Kan inte jag få paketet.
-         Nej!
Då säger Jonna.
-         Men jag kan väl få det!
Hon tittar på Jonna och säger.
-         SLÄNG DIG I VÄGGEN.
Vi alla på skyttet as garvar, Fy fan va dom är sköna.


Jag var lite kaxig igår när jag skrek att jag skulle vinna över Carina i shit-head. Inte fan vann jag utan förlorade med 9-2. Men ikväll vinner jag även om jag skall sitta uppe hela natten.

  Så ser det ut när Jonna har slängt sig i väggen!!


Ännu ett glas i krasch!!!

Igår var det ingen lek att heta Lillis. Min älskade fru var ledig och då jävlar var det ingen nåd, åka på stan och handla fixa det o fixa det. Ja ni förstår att man har det jobbigt när man är hemma och sjukskriven. Jag är van att ligga i soffan och njuta av livet men icke igår. Inte nog med det när jag skall vara snäll och plocka ur diskmaskinen så händer det, Jag sumpar ett glas (det andra denna vecka) och nog fan hörde Carina det och skriker.

-  Jag vill ha något helt i detta hus annars måste vi madrassera hela lägenheten!

Jag förstår inte vad hon menar, vet ni? Som straff skulle vi spela Shit head, det är ett skit kul kort spel. Men nog fan vann hon de 7 första gångerna men till slut blev ställningen 15-7 till så ikväll är det min tur at vinna.


     =  spel.


Förra veckans klanterier!!

Jag har inte bloggat på hela veckan och det beror på att det inte har hänt så mycket förutom att det har varit 2 klanterier. Mitt liv just nu är att träna benet och ut och gå så mycket som möjligt. Vad det gäller klantet så var jag och Carina och köpte nys frukostskålar på Åhléns i veckan.Vi köper hem 9 stycken skålar vi tycker att det räcker men det gjorde det inte, för när jag skall sätta in skålarna i diskmaskinen så ”råkar” jag att tappa en i golvet och den går i tusen bitar. Nästa dag åker jag in till Åhléns och köper till 4 st skålar för man vet aldrig när jag ”råkar” tappa en skål igen.

Andra klantet hände igår när jag skulle plocka ur diskmaskinen. Jag satte upp glasen på köksbordet och min krycka stod lutande mod bordet. Vet ni vad jag gör? Jo jag vänder mig om och sparkar till kryckan med foten som i sin tur ramlar på ett glas som åker i golvet. Carina fortsätter och laga mat utan att reagerar. Hon är så van med mina klanterier. Det är tur att man har en så förstående fru.



Lustgas är bra.

Idag har det Carina varit ledig från jobbet och skjutsat runt på mig och Jonna. Det böjade med att jag skulle vara hos sjukgymnasten på Korpen kl 8,45 och Jonna kl 9.00 på röntgen och sedan ta avsitt gips och även dra ut stiften i foten. När don gjorde det skrek hon för dom drog o drog och fick inte ut dom. De fick tillkalla en kille som drog ut stiften. Jonna fick lustgas och vad hon garvade så det gick mycket lättare att få ut stiften. Hon har fått ett nytt liv för hon har cyklat in på stan som hon inte har gjort på 5 veckor.  

Kl 13.00 var i på vårdcentralen, Jonna tog spruta och jag tog bort mina 22 stygn i knäet. Min dotter är lika knäpp som jag för hon skulle se på när dom gjorde det.

  


Finns kryck parkering?

Nu har jag inte bloggat på några dagar och det beror på att jag är slö. Nu har Jonna gått på kryckor i snart 5 veckor och hon är jävligt trött på gipset. Vi hoppas att hon blir av det i veckan. Eftersom vi båda hoppar på kryckor så har vi infört kryck parkering så att vi  inte skall snubbla på dom. Alla kör ju high five men jag och Jonna kör kryck five ( krycka mot krycka).Igår var vi på stan och det var faktiskt roligt att komma ut bland folk och inte bara sitta hemma och glo.
Jag tränar 3 gånger om dagen och det är otroligt vad man kan bli svag i benet så det gäller att ligga i och träna. Jag är också ute och går minst en gång per dag och så har jag världens bästa fru som verkligen ställer upp på mig och Jonna. Hon skjutsar på oss och passar upp bara vi ber om något. Hon är årets hjälte för oss två.
Nu har jag inte bloggat på några dagar och det beror på att jag är slö. Nu har Jonna gått på kryckor i snart 5 veckor och hon är jävligt trött på gipset. Vi hoppas att hon blir av det i veckan. Eftersom vi båda hoppar på kryckor så har vi infört kryck parkering så att vi  inte skall snubbla på dom. Alla kör ju high five men jag och Jonna kör kryck five ( krycka mot krycka).Igår var vi på stan och det var faktiskt roligt att komma ut bland folk och inte bara sitta hemma och glo. Ser ni bilden nedanför, de ljusa delarna är metall som dom satt in i knäet och visst är det otroligt attt det skall funka.
Jag tränar 3 gånger om dagen och det är otroligt vad man kan bli svag i benet så det gäller att ligga i och träna. Jag är också ute och går minst en gång per dag och så har jag världens bästa fru som verkligen ställer upp på mig och Jonna. Hon skjutsar på oss och passar upp bara vi ber om något. Hon är årets hjälte för oss två.
Metalldelar Kryckan 1 och 2.  Kryck parkering.

Mitt nya nöje på dagarna!!

Mitt nya liv efter 2 dagar hemma har blivit helt annorlunda. Igår låg jag mest i soffan och gjorde ingenting. Ser på tv och på webb tv. Nu har jag tom börjat läsa reklambladen man får hem, hur skall det sluta när man tycker det är ok att läsa reklamen man får i brevlådan. Nu måste jag sluta och blogga för det Pantertanter på tv och så kom brevbäraren med reklam.  Vi hörs imorgon mina vänner.

     Mitt nya nöje!!!


Härliga bilder på operationen!!

 

Då har man fått en ny knäled. Tänk va häftigt att vara vaken och hör allt dom gjorde. Själva operationen tog ca 1 ½ timme. Jag pratade med läkaren och var mycket frågvis., Jag hörde när dom sågade och borrade i benet. Nu känner jag mig ganska pigg men man har ju lite morfin i kroppen och det gör väl att man mår gott.









Denna dag i mitt liv!

Idag skall jag vara glad att jag har överlevt denna dag. Jag skulle upp till min kusin på Toyota för att ställa in framlamporna på bilen. Kommer upp till honom och kör upp på billiften. Han hissar upp liften så att han får bra arbetsställning. När han är klar sänker han ner liften och vet ni vad jag min djävla klant har foten? Jo under liften så jag klämmer foten men som tur var reagerade han snabbt och hissade upp den.Tur i oturen att det var höger fot för imorgon skall jag få en ny knäled.

Det var inte nog med det när jag skall köra iväg efter lunchen så var det punka på bil satan. Jag vet inte vad jag har gjort för galet.

  Min lilla fot.


Jag är inte död!

Hej på er alla dårar! Kan ni tänka r att jkag har haft fullt upp i flera veckor, Ja det är sant och det har hänt ganska mycket i mitt liv. Förra helgen fick vi en friggebod på 15 kvm som vi reste på 2 dagar, Mycket på jobbet iveckan och sen kräftskiva i lördags. På torsdag är det dags för en ny knäled så jag kommer att skriva vareje dsag i nästa vecka och berätta om alla händelser jag har varit ute för.
kan beraätta att idag skulle jag lämna blodprov inför operationen på torsdag. jag är känd för mina fina blodådror men lika förbannat så missade hon 2 gånger och på dem 3 gången gick det bra så nu har jag tre pålster på armen. AJJJJJJJJ!


  Min arm!!

RSS 2.0