En som är klantigare än Lillis!!!!!

Nu har det hänt att någon är mer klantig än vad jag är. Ja det är faktskt sant.
Igår så skulle min kära svägerska Inger Gå till Ire och innan han går så säger hon.
- Om jag går vilse så ringer jag.
Vem var det som ringde efter 2 timmar? Jo Inger.
- Lillis det tar emot att ringa men jag har gått vilse och står på stora vägen mellan Lickershamn och Ire, har du lust att hämta mig.
Då skall ni veta att hon har ringt Kalle men han var i stan och kom inte ut för än en timme så hon fick rrypa till korset.
Fan jag kan leva på det här i flera månader.

50 år!!!!

Tänk att man överlevde 50 årsdagen och vilken underbar fru man har som ordnade och fixade och hon hade hjälp av sina systrar, min svåger Kalle som var dryckes ansvarig och svärmor som var i köket och kämpade. Jag bara gick och njöt av dagen. Jag hade räknat att det skulle komma ca 50 stycken på mitt öppet hus men det kom 85 stycken, Det var så kanon roligt att det kom gamla arbetskamrater från Karlströms golv, Kula, Korpen, Skytte föreningen som kom 13 stycken, gamla barndomskompisar och alla andra som kom och även fick jag många telefonsamtal. Det häftigaste var att det kom 2 stycken från Oskarshamns Skytte förening och överaskade mig och vilket partaj det blev. Vi höll på från 14.00 på dagen och ända till 2 på natten. 


Det hela började på onsdagen med att vi reste ett partytält som jag fick låna av Per på Colarama och det var guld värt. Vi var ju tvungna att ta en " Partytälts resnings öl" och varje kväll så blev det någon sorts "öl". Igår blev det en "rivnings öl" och det blev den sista på 6 dagar. Det var fyrverkeri på natten så jag fick fram med brandsläckaren och släck en liten "markbrand". Det går hett till när man fyller 50.Min älskade fru och alla omkring mig har gjort ett kanon jobb. Jag njuter ännu av alla blomster. Jag tror att det blir 50 års kalas nästa år.


Bilder kommer senare


När Lillis blev blåst

I lördags blev jag blåst av mina kompisar. När jag kom hem till Lickershamn efter ha varit i stan i lördags så satt Carina och Inger på terrassen och tog en öl. Gud va gott för jag fick en och det var super gott eftersom det var kanon varmt. Efter en stund gick Inger och kom tillbaka med en tröja som jag fick sätta på mig. Sen drog vi upp till Mix Ranch och där att all gamla polare och vilken hel dag det blev. Vi började kl 15.00 och höll l på till halv 2 på natten. Det var den roligaste dagen på länge för vi pratade gamla minnen och skrattade gott. Så år det når man närmar sig de 50.

     

Snygg tröja?                       Blåst                                   Lag Gåsknopp  

       

Lag Fittstim                      Kommer ha i den?             P-Böter uigen!

 

    

  Vad händer?                Arnes berömda näsa     Gott m mat          

    

        Gun o Rogga               Tävling


RSS 2.0