Den anfallande kökslampan.

Så har  någonting hemskt har hänt imorse, Jag skulle sätta mig ner och äta frukost och då anfaller vår förbannade, kökslampa mig.  Jag har bevis för att lampan anföll mig Carina såg hur aggresiv den var.Antingen är det fel på möblemanget i köket eller så är jag djävligt klantig. Först var det kylskåpsdörren och nu kökslampan som anfaller mig, vad blir det här näst? Blir det köksstolen som kommer att kasta av mig eller kommer köksluckorna gå till anfall när man skall ha kaffekoppen. Jag skall nog börja med cykelhjälm på mornarna.  

På förmiddagen var jag med Jonna vid öronläkaren på lasarettet och det tog ca 2 ½ timme och det blev lite långtråkigt. Då tänkte vi att måste liva upp väntrummet på öron och då sätter vi på oss hundbajspåsar på huvudet och börjar larva oss. Vi hade i alla fall roligt.

Jag har även gjort lite nytta idag. Kan ni tänka er att jag har lett 2 vattengympa pass och ett vanlig gympapass på eftermiddagen. Nu känner jag mig jävligt duktig.





                                                                                         


Punka på trumhinnan.

Idag har jag lagat punkan på min trumhinna, ja det är sant. Jag har ett hål på trumhinnan och det har dom lagat och vet ni hur dom gjorde. Öronläkaren tog typ 500 kornigt sandpapper in med det i örat och slipade kring hålet. Sen tog han lite lim och penslade det på stället där han hade slipat. Vet ni vad han tog för lagnings lapp? Skratt  inte nu, han tog ris papper sånt som dom har i ris lampor. In med det och sen var det klart. Jag tyckte det stod Made in Kina på ris papperet. Jag är helt säker på att det är gjort i Kina för jag hör bara Kinesiska på vänster öra så nu skall jag skola om mig till kinesisk tolk. Visst är det helt underbart vad dom kan göra nu förtiden. Jag tycker faktiskt synd om min lilla Jonna  för hon har dragit ut en framtand nere så nu mera heter hon gluggen. Fast hon tar det ganska bra. Som ni förstår så håller vi på med litet kroppsrenovering inför sommaren Jonna och jag. Carina behöver inte det för hon är ju så söt ändå min lilla fru. Nästa steg för mig i renoveringen är nog lite fettsugning eller gå ner till lasarettets huvudförråd och byta huvud för det är väl det man gör på kommunens huvudförråd eller?

 

Glugg Jonna                       Hålig trumhinna


Är grannen död?

Jag är lite orolig för min granne Benny. Jag vet att han skulle göra om i köket och det var för ca 3 veckor sen han började. Varför är jag orolig? Jo persiennerna har varit neddragna i lika många veckor och vi har inte hört eller sätt familjen på lika länge. Vad gör man? Vi går in och ringer på och ingen öppnar men dörren är upplåst. Jag och Carina tittar på varandra och vi funderar på att ringa polisen. Tänk om dom ligger döda där inne. Vi tar mod till oss och går in. Vad får vi se, jo Benny sitter på en stol och stirrar rak fram i väggen och är helt okontaktbar. Han är helt förvirrad och det kan man se på hans klädsel, omaka strumpor och så sitter han i kalsonger. Till slut får vi kontakt med honom och allt löser sig. Han sa att han hade fika paus och det kan man tro att han har haft i 3 veckor..

 

Skönt att du lever Benny!!!!!!!


Falsk bullemi

Igår kväll kom Jonnas klasskompis Sixten "Svirr" Engström hem till Jonna. Han är det mest sköna person som finns med sina härliga kommentarer. Jag och Carina satt och såg tv och när han kom så kommer han in och snackar med oss.

Han berättade att han hade varit på Tott hotell med ett par kompisar. Carina frågar om det var fräscht där och han sa att det var nytt och fint. Då frågar jag en dum fråga.

Inte fan hade dom begagnade möbler från Farbror fynd när allt annat är nytt?

Nej svarar Sixten, men dom hade tänkt köpa möbler från pryl boden i Slite.

Det är bara han som kan komma med sån dum kommentar.

Vi tyckte att han var ganska mager och frågade hur han mådde och får till svar.

Jag lider av falsk bullemi.

Va fan är? det frågar jag.

Jag äter men kräks inte och så as garvar han.

Jag gillar Sixten och hans humorn.


 Sixten med den sjuka humorn!

Snyggingen med stort S


Igår kväll när vi skulle åka till Svenska spel så lyckades jag reta Jonna igen. Carina skulle köra och jag och Jonna var som vanligt vänliga mot varandra tills hon skall kliva in i baksätet på grå faran (Toyotan).

Jag sa.

In med dig i baksätet, sätt lite fart!

Oh pappa vad jag känner mig älskad!

Och då kan ju jag inte hålla käften och svaret blir.

Äsch Jonna det behöver du inte alls känna för så är det inte.

Visst är jag en go pappa!

I alla fall så kom vi fram till Svenska spel och fick vår bastu och bad. Men det var hemskt vad sälarna och kutarna går högt upp på land i år (se bilden nere) och sen var det fullt med sjöodjur i bassängen. Men det fanns även en snygging som låg och njöt av tillvaron. Och vem kan det vara? Jo jag, vem annars?


När vi var klara så drog vi ner till Isolabella och åt pizza och så tog vi några pilsner med och ni ser resultatet av det på familjefotot.

När vi sitter och väntar på maten så glor Michelle på pizzabagaren och helt plötsligt säger hon bara rakt ut i luften.

Varför bakar blattar så goda pizzor?

Vad gör man? Inge, man bara skrattar.

Hon är bara sån och det är det så är så häftigt med henne.
Och så fanns det två som knappt hade tid att äta och det var Lee och Bäcka kolla vad kära dom är.

    
SÄLEN O KUTEN                TURRTO DUVORNA


    
  FAMILJE FOTO                SJÖODJUR                        
      


 SNYGGINGEN MED STORT S
HAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!


Studie besök på Svenska spel.

Idag har jag gjort studiebesök på min frus jobb utan att hon visste de. Jag hade köpt lite saker till fritidsföreningen på hennes jobb och skulle få ut pengar. Jag gick ditt och så fick jag anmäla mig i receptionen så kom hennes jobbar kompis och hämtade mig. Vi ingången till Svenska spel finns det en skylt där det står välkommen min inte stod mitt namn där så lite besviken är jag för jag trodde att lilla jag var en VIP gäst I alla fall så fick jag komma upp på Carinas avdelning och se hur hon hade det. När hon får se mig så kommer den sköna kommentaren.

Har alla säkerhetsansvariga gått hem för dagen? För tydligen släpper de in vad som helst.

När ni leder ut han se till att han går mitt igången så att han inte pillar på några knappar.


Det var många kända ansikten från vattengympa men det var svårt att känna igen dom med kläderna på. Tobbe är en bra kille för efter att jag hade lämnat kvittot på det jag hade köpt så tog det bara 5 minuter så hade jag pengarna i handen. Men han kunde inte ha kollat vad jag köpt för det var ett kvitto från systembolaget (hahah)a.


Djävla kommun!!!!!!

Nu är jag på krigstigen! Förbannade kommun som bara drar in på allt. Nu skall dom lägga ner en dagligverksamhet så att flera utvecklingsstörda blir utan jobb. Mina utvecklingsstörda skiter i pengar bara dom har något meningsfullt att göra på dagarna. Hur roligt är det för dem att inte känna sig behövd? Och Samres som håller i färdtjänsten är så inkompetenta att dom inte kan samordna taxibilar så att alla som vill kan komma på Fub:s månads dans som är en gång i månaden. Här har vi haft möte med tekniskanämndens ordförande Kjell Skalberg i november om problemet med färdtjänsten och det har inte hänt ett djävla dugg på den fronten. Så idag skall jag och chefen träff Björn Janson och Tommy Gardell för att dom får kolla upp att det kommer upp i tekniska nämnden.

Fortsättning följer

Igår kväll hade Lee konsert för Fub:s medlemmar och deras personal och det var mycket uppskattat. Vi var ca 40 stycket som satt och lyssnade i ca 1 timme. Vi hade tända ljus och vilken härlig stämning. Det måste bli fler gånger.




Lee

Förbannade tvättstuge kärring!

Jävla kärringar som överskrider tvättiden. Här skall man tvätta och den satan djävla kärringen som tvättar gör som hon alltid gör, kör över tiden så man inte kan börja tvätta i tid. Hon har satt det i system för att reta mig. Ni förstår vilket helvete man har. Jag var tvungen att skälla ut kärringen. Förstår ni hur förbannad jag är!  Det borde vara skott pengar på såna som hon.
DÖD ÅT KÄRINGAR SOM ÖVERSKRIDER TVÄTTIDER.
 

 


Häxorna

Nu kan tydligen män brännas på bål fast jag trodde det bara var häxor som kunde bli det.

Jag skall förklara varför.

Som vanligt på morgonen så har vår sköna familj en trevlig morgonstund vid frukostbordet. Jag och Jonna sitter och småpratar och Carina läser tidningen när hon säger.

Har du plast?

Va då plast?

Plast?

Jag tittar på Jonna och säger lite ironiskt.

Har du plast?

Jo jag har plast upp på rummet.

Va bra, säger jag.

Vad min lilla fru menade var om jag hade en in plastningsmaskin på jobbet och hur fan skulle jag kunna veta det när hon bara säger plast.

Hon läser tidningen och får se en rubrik där det står. 
Dotter får flytta pappans aska och Carina säger.

Jonna du får snart flytta pappas aska för han lever inte så länge till och helt plötsligt är hon på mammas sida och säger.

Ja vi har ju planerat att flytta honom i maj.

Tydligen skall jag brännas på bål i påsk så om ni inte hör något mer på bloggen efter påsk så vet ni att jag är bränd på bål om inte de andra två i familjen blir brända först.


Igår hade jag en kanon rolig kväll. Fuben hade månadsdans och det är en riktig höjdare. Vi var ca 80 stycken funktionshindrade och utvecklingsstörda som dansade och hade kanon kul. Jag lyckades dansa med två rullstolsbundna samtidigt. Fi fan va det är roligt! När vi "normala" skall gå ut och ha roligt så måste vi ha något inför västen för att släppa loss men dem här människorna behöver inte det och det är så häftigt. Alla borde komma och se hur häftigt det är att se glädjen dom ger en.
 
                                     


Bomben

I morse small det en bomb vid frukostbordet. Carina sa på sitt lena mjuka sätt till Jonna att hon kunde väl ta yogurten som var öppen istället för att öppna en ny. Då small det, hon fick spelet och började att skälla ut sin kära mor. Jag tittade på Carina och vi sa inget till varandra utan låt det hela rinna ut i sanden vilket var lugnast. Tänk att jag är oskyldig till min dotters utbrott.

Nu är jag sur på mina adoptivföräldrar Lasse och Anna. Dom har åkt till värmen utan sin adoptivson vilket jag tycker är för tragiskt, att lämna sin adoptivson vind för våg här hemma. Jag skall ringa BRIS och kolla hur jag skall göra.

= JONNA


Förbannade snö

God morgon!

Vilken jävla besvikelse det är när man tittar ut genom fönstret. Massa snö när vi vill ha sol och värme. Vi hoppas att det blir sommar snart. Morgonen var lugn och skön förutom att man fick en kommentar av Jonna . Hon läser tidningen och för se en artikel och säger.

Mamma nu har pappa varit igång igen

Va då?

Han har snattat whisky på systemet i lördags för det står i tidningen.

Ja så är det i min härliga familj. Vi får se vad dagen ger om den blir bra eller?



Förbannade snö
 


ABBA fest

Så var det dagen efter ABBA festen och jag är faktiskt pigg.
Igår när vi skulle ner till Joda så skulle grannen Benny skjutsa oss och vi var åtta stycken i bilen så Lee och jag fick bygla in oss i skuffen men det gick. På festen var vi ca 80 stycken och tråkigt nog var det inte många som hade klätt ut sig. Det var ca 30 stycken som det syntes på. Jag fick tag i ett par gamla monbots som var djävlig håriga. ( Fast sanningen är att det var två katter ifrån katthemmet). Jag var Benny, Lee Björn ,Carina Agneta  och Inger var Frida   Tyvärr så så var det lite sega folk som inte vågade släppa loss men vi fyra körde vårt eget res och vi är som vi är och det funkade bra. Det var sju bord  och varje bord skulle sjunga en Abba låt och Ring ring föl på våran lott. Vi var först upp men tråkigt nog så var det några som inte hängde med upp på scenen och sjöng. Tur för vårat bord att vi hade Lee som kan sjunga fast jag dansade. Annen Jackobsson och några till sjöng gamla Abba låtar och det var skit bra och se var det disco med gamal go musik. 

       
 Lee i skuffen       Monboots               Va du är snygg!     Fan vad jag ljuger!

   
Är det fest eller?             Agneta o Frida                  Förfest

    
Uppträdande                     Lee sjunger                      Niklas o Carina

   

Lee o systrana bäver      Skifsen o Carina


Monster sprtutan!!!

Då har det hänt igen!
Nu har jättetrögodjuret haft sin vanliga otur. För igår var han hos farbror doktorn och tömde sitt knä på 20ml vätska och sen fick jättetrögodjuret VÄRLDENS STÖRSTA SPRUTA med kortison. Kan ni tänka er att sprutan var lika grov som grillkorv. Men hård som jag är så låg jag helt iskallt på britsen och såg hur farbror doktorn bara tryckte jättesprutan in i mitt knä och jag visade inte en min. Visst är jag en kall kille med stort K!


Igår kväll var jag och min kompis Ville (jag har faktiskt en kompis) och käkade pizza på Byssan. Vi käkade och hade skit trevlig han o jag. Vi hade våra ledsagare med oss, hans mamma och pappa var med och så min fru för vi fick inte gå själva och jag fattar inte varför.


Ikväll skall vi på ABBA fest jag, frun Svägerskan och Lee. Tyvärr har svågern opererat sig så Lee får gå i hans ställe Rapport  om festen kommer imorgon.


                        


Min kompis Ville                                  Jätte sprtutan


Förtjänstmedalj

Äntligen har det hänt!
Jag har fått min första medalj någonsin. Igår var jag på Visby skyttegilles årsmöte och kan ni tänka er att jag fick en medalj! Ja ni läste rätt och inte vilken medalj som helst. Det var en FÖRTJÄNSTMEDALJ I SILVER ( se bilden nedan)! Vet ni varför jag fick det? Jo för att jag är ungdomsledare och håller på med handikapps skytte. Visst är det häftigt. .

Igår hade jag köpt lite torkad nötpung till Jumbo och hade lagt det i skåpet i köket. När jag kommer hem lite senare så var Jonna o Denise hemma och hade hittat hundgodiset och Denise säger.

Fan Lillis vad har du köpt?

Jag svarar, torkad nötpung till Jumbo.

Och då säger hon, det luktar ju balle.

Undrar vad hon har fått det ifrån.


Besöksförbud för familjen

Nu är det definitivt!
Jag skall flytta till mina adoptivföräldrar i Lasse o Anna i Slite och även byta identitet. Jag skall berätta varför. Igår jobbade man till 21,30 och tänkte att man skall sovmorgon idag. Jag vaknar att mobilen ringer och jag svarar och vad hör man i andra änden, min fru (hon är i Göteborg). Då börjar det en hel djävla utläggning, va fan ligger du och sover jättetrögodjuret, gå ner och gör frukost till Jonna, kan du inte sköta dig när man är borta och det höll på i ca 5 minuter. Man fick inte ett godmorgon älskling hur är det. Sedan har hon mage och säga, kan du hämta mig på flyget i kväll. När man sen går ner så sitter Jonna med världens leende och frågar, har du pratat med mamma och då förstår jag att det var hämnden för de morgnarna jag har retat henne. Så nu flyttar jag till Slite, byter identitet och lägger in om besöksförbud för min familj.




     Frun i huset       Hånleende Jonna   Jättetrögodjuret


Lillis trafikfaran!

Jag måste tala om vad som hände igår när jag körde min gråa Toyota Starlet. Jag skulle med Jumbo till svärmor för hon skulle vara hundvakt. På vägen ditt så händer det som bara händer mig för jag har en så otur. Det regnar och snöar och vindrutetorkan går för fulla muggar och vad händer? Vindrutetorkaren på min sidan bara försvinner ut i universum. Det är bara att lägga sig åt höger och titta ut genom passageraresidan. Vid nästa stopp så ser jag vindrutetorkaren ligga vid huven och jag kastar mig ut och tar in den i bilen. VARFÖR händer allt konstigt allt mig?

I morse var jag snäll mot Jonna så jag retade inte henne men det kanske berodde nog på att jag själv var seg. Jag är ju en sån fin människa som ställer upp på frun och skjutsar henne till flyget kl 6 på morgonen. Vilken annan man skulle göra det? Vi får väl se om hon kommer tillbaka eller passar på att byta identitet så hon slipper mig. Men jag tror att hon tycker om mig lite och hon kan inte vara utan vår älskade dotter.



Grå faran!


Kvig hotell

Så har en ny dag vaknat till liv och jag med. I natt hade vi Jonna kusin Michell som sov hos oss. Som vanligt så försöker jag att reta min kära dotter på morgonen och jag lyckades idag med. Jag sa till Michell när hon stod och speglade sig.

  • Kan du se ut så här i håret?
  • Ge mig inte ångest säger hon till mig.

Då får Jonna spelet på mig och säger!

Skärp dig din retsticka! Som sagt jag lyckades igen.

Har ni hört nyheterna på Radio Gotland i morse? Vilken härlig nyhet jag fick höra!

Dom skall öppna kvig ( små kalvar) hotell på Gotland och ditt flyttar min fru, gud vad jag kommer att sakna henne.



        Michell


Kylskåpsmarodören

Så var det måndagsmorgon igen och veckan kunde börjat bättre. Som vanlig när man kommer ner i köket så sitter min kära familj där och äter frukost. Men som vanligt klantar jag till det genom att öppna kylskåpsdörren och vad händer? Jag slår upp den förbannade dörren i mitt huvud, hur i helvete kan man vara så klantig? Carina tittar på mig ruskar på huvudet och säger! Om du har skickat upp kylskåpsdörren i någon annans skalle så har jag förståt men hur fan lyckas man slå upp dörren i sitt eget huvud? Ja vi har roligt på morgonen i alla fall.


Förbannade kylskåp!!!


Vinprovning

Igår kväll var min kära svåger och svägerska inne hos oss. Vi skall på ABBA fest nästa vecka och var därför tvungna att planera vad vi skall ha på oss och vi tror att det blir bra. Tänker Lillis i 70-tal  kläder! Viken hitt. Innan vi började med planeringen så fick min svåger för sig att vi skulle ha vinprovning för han hade 2 flaskor rött med sig. Jag är ju känd för mina smaklökar är de bästa i landet! HAHA ! Min kommentar till ett vin var att det smakade citrus   med inslag av ekfat ( flaskan till vänster). I själva verket var det vanilj smak med en ton av lakrits, skit samma bara det går och dricka. Min svägerska har också känsla för vin, hon sa att det andra vinet var en musfälla, vad det nu kan vara? Förstår ni vilka bra vinkännare vi två är. Idag har jag och frun varit duktiga och gått från Kruttornet till Funderviken och tillbaka, oj vad nyttig man känner sig.  



På fest med gammla jobbakompisar

Tänk vad roligt man kan ha när man träffar 11 stycken gamla jobbar kompisar från tiden när man jobbade på Karlströms Golv. Vi hade en helkväll och vi började med bowling och kan ni gissa vem som vann? Just det,  det var jag och kan ni tänka er att jag slog 164 i en serie. Efter bowlingen och en massa pilsner drog vi ner till Munken och åt och drack och snackade gamla minnen som t.ex. när Stefan som är en golvläggare kastade bibeln efter en katt som hade gått in på ett nylackat golv. När vi gick hemåt så råkade vi slinka in på Ga. Masters och få en öl till. Så idag så sportar jag i soffan.

                      
Valen efter 1 öl                                bröderna Wahlqvist efter 8 öl

 
           
      Kula o Eva                                 Kragballe               Dala en seriös kille

    


Lillis klant!!!

Igår hade vi filmkväll med jobbet och såg Sunes sommar. Jag fick lite nostalgi när jag såg den för jag känner igen mig i Sunes pappa Rudolf, lika klantig. Jag skall berätta om en episod för ca 20 år sedan när jag var på båtsemester i Stockholms skärgård med min frun Gunnar och Jane två före detta kompisar (haha). Vi kommer till Dalarö vid 18,00 tiden och lägger till vid bryggan, fixar mat käkar och sedan en skön duschs. Lite senare på kvällen vid 23 tiden sitter vi med tända ljus och spelar kort och dricker öl o vin. Vi njuter bara av livet. Allt är tyst och fridfullt ingen är vaken och DÅ får jag se en svart knapp framme vid instrumenten. Klantig som jag är så måste jag testa och trycker på knappen.......... Och vad händer? Ett djävla tjut låter genom den tysta kvällen. Gunnar skriker släck ljusen och var tysta. Runt omkring oss tänds det ljus i alla båtar, folk undrar vad som har hänt? Den enda båten som inte var upplyst var våran. Inte ens då skipade min fru mig. Jag beundrar henne som har tagit hand om mig i snart 30 år.



Rudolf min idol


Lugn morgon i hemmet

Den här morgonen blev ganska lugn. Det enda var bara att lilla dottern i huset har faktiskt ett eget badrum på övervåningen och en då så belamrar hon badrummet nere. Jag påpekade det för min söta dotter vilket ledde till ett litet utbrott.  Annars har dagen flutit på ganska bra med friskvård på arbetstid. Nu är det skytte som gäller på eftermiddagen och i kväll  har vi filmkväll på jobbet och vi skall se Sunes sommar. Men imorgon tar vi nog ledigt och laddar inför kvällen med gamla arbetskamrater från Karlströms Golv. Vilken höjdare det skall bli att få träffa Kragballe och dom andra.


Grann djävlar!

Så var det en ny dag igen! Och hur börjar den? Jo man blir väckt av grannen klockan halv sex som står och skottar snö. Lagom när man somnat om så kommer nästa chock, klockan har blivit halv sju och nästa djävla granne kastar snöbollar på fönstret. Jag börjar fundera på vad jag har gjort för ont i livet. Inte blir det bättre när man käkar frukost och Jonna läser mitt horoskop där det står att du skall få en komplimang idag. Hon vänder sig om och säger, hej på dig bög djävel! Nästa kommentar är från fru ang att jag vill bli bort adopterad, Det är ingen som vill ha dig. Vad man känner sig älskad. Fast dagen blev ganska bra ändå för jag fick besök av några damer  på mittt lilla kontor. Det är kul. Jag har gjort bort mig också vilkettinte är så ovanligt när det gäller mig!

Jag fick hoppa in och va vattengympa ledare för synskadade och då måste man vara tydlig och förklara alla rörelser hur dom skall utföras. Vad var det som jag gjorde då? Jo! Jag gick bort till kortsidan av bassängen och skrek! Vänder mot mig så att ni ser mig. Vad får jag hör från en i bassängen? Du! vi är ju för fan nästan blinda hur skall vi kunna se dig då?  Och sen får jag höra ett asgarv. Tur att dom tar det på rätt sätt.


Önskas nytt hem

Vilken uppvaknande man fick i morse. Man vaknar kl 7 med att Jonna står i köket och sjunger i 1000 decibel! Man släpar sig ner i köket och där sitter min älskade fru och första kommentaren man får från sin pigga fru är, God morgon Jättettrögodjuret är du vaken? Jag funderar på att gå och lägga mig igen men vad hjälp det? Jag börjar äta min frukost och får se mitt pensionsbesked  ligger på bordet. Jag läser det och säger sen till min älskade fru att om jag dör så får ni 385:- i månaden. Hon tittar på mig och ser förvånat och säger, Ops så mycket trodde inte att du var värd så mycket. Jag säger som Carolina Af Uggla, snäll, snälla kan nån adoptera mig.


Vattengympaoch Fuben

Idag är det första arbetsdagen efter helgen och det var en mjukstart på veckan. Hade lite fix på kontoret på förmiddagen. På eftermiddagen så spelade jag en timme badminton med dem som jag jobbar med ( FUB, skall förklara vad det är lite senare). Efter det så åkte jag till Svenska spel och ledde vattengympa för personalen och det är en upplevelse. Dom var 13 stycken tjejer som jag får stå och gapa på, kan ni tänka er att för ha den förmånen att SKRIKA på dessa tjejer utan att dom blir sura. Fast dom håller på att knäcka mig för när jag frågar dom om dom är trötta så hånler dom åt mig och säger nej, ÄR DET ROLIGT? Nu ikväll så skulle jag och Jonna fixa käk och vad det blev det två olika rätter så är det i vår familj vi är aldrig sugna på samma mat. Jag skulle berätta vad FUB (Föreningen för utvecklingsstörda Barn, Ungdomar och Vuxna) var. Det är en förening precis som det låter, en förening för utvecklingsstörda. Jag har snart jobba där i två år och det är det bästa och roligaste jobbet jag har haft. Vill ni veta mera gå in på deras hemsida och surfa runt, det värt ett besök. www.gotland.fub.se. 

                 MIna brudar på Svenska spel                                                                     

       
        
                                                                                                                              

Luftgevärs skytte

Idag har jag varit på luftgevärsskytte som ledare trodde jag. När jag kom ditt så fick jag stå och sälja korv och fika. Jag fick inte vara i skyttehallen och jag förstår ingenting. Men det var nog ganska bra för skyttarna för det gick bra för dom och att jag höll mig i serveringen.


Gullan, Gardan o Yxan.
Tre skyttar Visby



  Det blev ett fel bilder i familjealbumet igår som jag måste rätta till.

                                      
               Lillis                                 Blyga Carina                               Jonna

                                                 
                                                                 Jumbo


Om Mats "Lillis" Johansson

Jag skall skriva lite om min vardag och om ni är intresserade så läs vidare. Jag börjar närma mig de 50 åren och börjar få lite ångest. men va fan skit i det. Jag är ensamstående med en fru, en dotter och en Bichon bolgones som är en pasta hund från Italien. Min fru Carina träffade jag för 30 år sedan och jag blev aldrig av med henne eftesom att hon var så efterhängsen, hon får skylla sig själv (eller var det tvärt om). Jonna som är min dotter,  fyller 17 i sommar och hon älskar sin pappa mer än sin mamma. Jumbo är våran hund som vi  har delad  vårdnad om och han fyller 10 år den 14 mars. 

                                                    Familjefoto!!!!!!

    
        LIllis             Carina                 Jonna                 Jumbo

Fortsättning följer!!!!!!!!!!

RSS 2.0