Jag skall amputera benet över knäskålen!!!

I gårkväll var jag och gick på kärleksstigen och när jag kom en bit på väg så får jag se en skylt där det står trollkullen. Jag ser upp och där har någon som satt ut några troll. Det var skit häftigt (kolla bilderna) så vi får hoppas att det får stå i fred. Idag var jag hos farbror doktorn igen för mitt satans svullna knä.  Han tittade på det och ruskade på huvudet och sa.

- Det är bara och amputera över knäskålen.

Nu har jag fått en ny tid i nästa vecka till ortopeden för amputera det.

Annars är allt lugnt förutom att jag lyckades missa papperskorgen när jag skulle tömma kaffesumpen imorse, allt kom på golvet. Det var ganska skönt att få fixa dagens klant på en gång på morse.

I kväll bär det ut till Ganvide Farm i När med Fub: s styrelse vi skall ha en utflykt till Ganvide maj  för fubens medlemmaroch skall kolla av det.

     


2 toarullar för att bli torr!

Äntligen har det hänt igen! Idag när jag hade haft vattengympa på Svenska spel så hppade jag in i duschen. När jag var färdig så skall jag ta handduken. Handduken! Va fan är handduken? Jag började yra omkring och insåg att jag har glömt att packat ner den. Där stod  jag och vattnet rann om mig och vad skulle jag göra? Det gick åt 2 toa rullar för att bli torr. Skämt åsido så hade jag glömt handduken men jag insåg det innan jag hoppade in i duschen. Men lika förbannat så klantade jag till det. Tur att det var varmt ute.


Så det var dagens klant och vad blir morgondagens klant?

Gå in på www.svenskaspel.se/lillisklanterier och satsa till bra odds.


               

Nya sortens handdukar.    Officiell Lillis sponsor

Äntligen är jag onormal igen!!!!!

Äntligen är jag normal!! I morse när jag kom till jobbet och skulle skriva ut 200 papper så pajade skrivaren. Härligt för då är man inne i sitt sköna klantiga och oturs stim. Jag börjad bli lite orolig över mig själv att jag var normal.
Igår var det en kanon dag för vi var ute i sommarstugan i Lickershamn och pysslade. Jag oljade terrass golvet och jag lyckades att fixa det utan att trampa ner i burken. 
Min kära fru börjar att bli dement,  igår kväll när visåg på tv så bad jag att få fjärkontrollen som hon höll i handen. Vad gör min dementa fru? Börjar leta som en galning i soffan efter den. Efter ett par minuter så säger jag att hon har den i handen. Snacka om dement, fast jag älskar henne ändå.




SMULTRONSTÄLLET!!!


Årets ledargärning 2007!!!!

Igår kväll var jag och Jonna på skyttet och tog hand o0m 11 stycken killar från Cementa i Slite som hade firmafest och vi anordnade en liten tävling i luftgevärsskytte för dem och det blev mycket lyckat.

Idag har jag varit tillbaka på brottsplatsen, jag jobbat extra på Colorama och det var faktiskt roligt att var där. Inte för att jag kan så mycket men jag gick där och sa att jag skulle komma på skytteförbundets årsmöte. Jag undrade varför och fick till svar jag hade gjort årets ledargärning 2007, det är1 år  för sent men va fan spelar det för roll. Kul att man blir uppskattad för det ideella arbete som man lägger ner. Jag blev mycket stolt över det. Ikväll har vi grillat och sittat ute och ätit och drickat lite öl och vin, och skall bara mysa.

Idag har det inte hänt något klant och nu börjar det bli kris, är jag normal?


     

Årets ledargärning   Grilla är gott                      Whisky, cider och rödvin!!!


Farbror Melker!

Ja då sitter man här klockan 5,30 på morgonen och varför gör jag det? Jag har skjutsat grannen till flyget för dom skall till Mallis en vecka. Jag är inte alls avundsjuk eller? Jag trodde att gårdagen skulle klara sig utan klantigheter men så blev inte fallet. Gårdagen började bra med att jag var ledig på förmiddagen för jag hjälpte brorsan att tapetsera och allt gick bra. Eftermiddagen hade jag skytte med mina handikappade och det flöt på bra utan missöden. På kvällen hade vi filmkväll och då började det. Jag riggade upp projektor och allt och det funkade, ut i köket och poppa popcorn. In med påsen i micran och det poppade så bra tills det började lukta bränt. Jag lyckades poppa lite för länge så en påse gick åt helvete. Inget större klant med en klant i alla fall. Jag har inte berättat vad ungarna i Lickershamn kallar mig för, ni förstår dem nog när jag berättar det, farbror Melker! Bra va! Jag vet inte vad dom har fått det ifrån. Vi får se vad den här dagen kommer att utvisa om jag klarar mig helskinnad genom denna dag.



Brända popcorn!!


Lillis den förvirrade!

Min dag började helt kanon och då tänkte jag, gud vilken dag det här blir men tji fick jag. Jag har hjälpt våran bostadsförening med att sätta väv och målat i kvarterslokalens kök. Det blev bra och utan missöden förutom att propp helvetet gick när jag bytte armatur. Man står där och pillar och helt plötsligt smäller det bara till, fan vad rädd jag blev men jag klarade mig utan stöt. Nu ikväll var jag nere på skyttet och som vanligt när jag är närvarande så blir det kaos och det blev inte bättre med att jag var ensam de först 20 minuterna. Jag lyckades i alla fall inte skjuta någon. När jag sen kommer hem så skall jag ta fram ett kvitto och 200:- som jag skall ha imorgon och då börjar det! Va fan ligger kvittot och pengarna? Jag börjar kolla i jackfickan, inte där. Jag frågar Carina om hon har sett kvittot och stålarna men det har hon inte. Jag sticker ut till kontoret och kollar, inte där. Vidare till bilen, inte där. Nu börjar jag bli riktigt förbannad på mig själv, full fart in. Jag tänker att det är nog Carina som har kastat bort det för jag inte så klantig (eller). In genom dörren och skriker om hon inte har kastat det (vill inte inse att jag är klantig). Hon svarar lugnt att hon inte har gjort det och frågar om jag letat i kassen med papper. Visst har jag gjort det men kollar en gång till och nog fan ligger det ett kvitto och 200:- där. Fan va trött jag blir på mig. Jag beundrar min älskade fru att hon är så lugn och att hon står ut med mig.


                    JAG ÄLSKAR MIN FRU FÖR HENNES TÅLAMOD MED MIG!

  
                       Kärleksrosor till min fruför sitt tålamod!



550:- fattigare!

Jag måste berätta om min otroliga djävliga dag. Det började med vi har en utställning för Fub på Visby strand som hade "rasat" enligt en person så det vara bara att dra ner dit. När jag kommer ner så hade 1 bild ramlat av. Jag sätter fast den och åker hem. När jag sätter mig i bilen och får då se att det sitter en p-bot på bilen. Vad i helvete! jag var inne i 5 minuter och det kostade mig 550­-:. Dra hem på kontoret och skall skriva ut lite papper och då är den svarta patronen slut. Jag byter den och börjar skriva ut och vad händer då? Pappret blir svart som ett sotar arsel, då hade jag tagit av en lapp som det stod push ( tryck) och jag fick för mig att det betydde dra av. Min engelska är inte den bästa som ni förstår. Det var svart färg över hela skrivbordet, skrivare och mina händer. Ja det blev att rengöra i en timme.

    
550:- åt helvete                     skit skrivare


Jonna min hjältinna!!!!

Så har jag fått min egen hjälte! Vem är det? Jonna så klart!!! Hon har varit i Linköping och opererat sitt öra.

Vi tar det från början. Jonna har haft problem med sin hörsel och när dom kollade på öronkliniken här i Visby så hade hon en "säck" inför trumhinnan som har spruckit och förstört hennes hörselben så i fredags opererades hon i Linköping. Jag var med när hon sövdes och jag trodde att jag var den hårdaste killen i världen men fi fick jag. När hon ligger och skall sövas  då är man så hjälplös. Gud vad jag var blödig då.  Operationen gick bra och dom byte hörselben och rensade lite i örat och själva operationen tog fyra timmar. Vid uppvaknandet var hon ganska snurrig och vilka sköna kommentarer hon hade.

Det först hon hör är att en snarkar och då kommer hennes första kommentar

- Mamma sover pappa?

Sen sa jag att dom skulle komma och hämta henne från avdelningen så de kunde gasa iväg med henne och då säger hon,

- Komihåg draglägget.

Det märks att vi har börjat att övningskört.

Jag säger också vad du var snygg i bandaget och får till svar.

- Ja nu är jag party klädd!

Jag är mycket imponerad på henne för hon har inte svidit ett enda dugg.


Dagen innan träffade vi DD och Martin som Jonna träffade på en språkresa förra året. De kom och hälsade på henne och dom var verkligen två sköna killar. På kvällen åkte vi till Motala och hälsade på några gamla kompisar som vi inte har sett på fem år och det var kanon kul.


Sen finns det dårar också eller vad säger ni om bilden nedan för med träbock i skuffen. Hur dum får man vara? Ta med sig en träbock i istället för att köpa en i Visby. Jag säger bara DÅRE!




JONNA MIN HJÄLTINNA!


      
Godnatt                                  Drogad                             Godmorgon                   

    
Skinhead                            Party pinglan               Doktor Kalgome

   
Maritn och DD                  Familjen Engzen

Lillis dagens hjälte!!!

Kan ni tänka er att i dag känner jag mig som en hjälte. När jag kom till Säveskolans matsal och skulle packa ur till dansen så kommer det en tjej springande med en flicka på 1 år på armen och skriker att det brinner i deras bil. När jag tittar upp så slår det lågor upp ur motorn. Snabb som jag är hittar jag en handduk i min bil, springer fram till deras bil och där står hennes kille och häller vatten på elden. Lågorna kommer från oljetråget och jag säger att han inte skall hälla vatten på det för då blir det bra värre. Jag försöker att kväva elden men det fortsätter att slå upp lågor. Jag undrar om han ringt 112 och fick han till att göra det. Till slut får jag stopp på elden och vi hinner att stoppa brandkåren innan dom kommer fram.  ! Jag är stolt över mig för tänk om han visste vad jag är för klant så har dom nog aldrig bett mig om hjälp.

Visst är jag dagens hjälte! 

   
Dagens hjälte

 
kunde bli så här!            Blev så här!


Har jag blivit normal?

Nu har det varit lugnt i flera dagar och kan ni tänka er att inget har hänt! Jag blir lite orolig att jag blivit en normal person. Jag har inte kört på någon, inte slagit mig, inte förstört något i hemmet. Fan är jag normal?

Fast inne hos grannen händer det saker. Jag var inne hos ikväll honom och då skall han tapetsera om köket för FJÄRDE GÅNGEN på 4 veckor. En del måste ha det bra ställt. Skämt åsido så är det synd om honom för den tapeten han satt upp sist slog underlaget igenom och man såg alla ojämnheter rakt igenom. Jag undrar när frun flyttar. Imorgon onsdag är det Fub dans och det är månadens höjdare på torsdag morgon åker vår lilla familj till Linköping för pappas tös skall operera sig och då får ni vänta tills på söndag med nyhets rapportering.


När jag nästan blev ihjälslagen!!!

Igår kväll på 50års festen höll jag på att bli ihjälslagen för att truten glappade för mycket och att jag snackar först och tänker sen. Jag träffade två gamla kompisar på festen som jag inte har sett på 10  år tror jag. Dom två är syskon så det skiljer tre år emellan dom. Den yngsta av dom har blivit mormor och då säger jag mitt djävla spån till den äldsta. Va kul då har du blivit gammal mormor? .Just i samma ögonblick kom jag på att dom var syskon så det var bara att skämta bort det och det funkade ganska bra.

Idag var jag på Clas Olssons och byte kopplingen till toastolen och kan ni tänka er att jag fick ditt den och det blev ingen fontän i badrummet. Jag har också en fru som jag älskar över allt annat, hör bara här. När vi var på Clas Olssons så fick vi se att dom sålde solglasögon och vi båda skulle ha ett par nya. Vi står och kollar och Carina hittar ett par och bakis som man är så hade jag ångest vilka jag skulle välja men tillslut hittar jag ett par. När vi går till kassan ser Carina att jag har två par glasögon och hon säger.

- Du har två par glasögon så dem du har i höger hand kan du lägga tillbaka för dom är så fula

Sagt och gjort , jag går och lägger tillbaka dom och går till kassan. Väl fram säger jag till Carina.

- Var är mina vanliga glasögon?

- Jag har dom inte, säger hon

Jag går tillbaka till och får se att mina vanliga glasögon ligger där och jag säger till Carina att jag hittade dom. Hon får spelat och börjar att asgarva och jag undrar varför.

- Ja det var ju dom som var så fula!

Ja där ser man! Hon var med och såg ut mina vanliga glasögon och hon måste tyckt att dom har varit så djävla fula hela tiden. Tack min älskade fru.

På eftermiddagen var vi och övningskörde med Jonna för första gången på P18 (jag satt i baksätet). Hon var faktiskt duktig inga problem alls för att vara första gången.

Kan ni tänka er att det har inte hänt något galet mig idag ( förutom glasögona)  fast dagen är inte slut än.


 

Carinas nya solglasögon!!

Omkört av ett ensamt släp!

 Om jag kunde så skulle jag ta bort början av påskafton. Vilken djävla dag, Det börjar med att jag kopplar på släpvagnen på bilen och kör iväg och plötsligt ser jag i backspegeln att det förbannade släpet är på väg in i en bil. Ja ni läser rätt, Släpet har hoppat av bilen och när jag ser i sidopegeln så är den på väg rätt in i kofångaren på våran hundvakts bil. Gjort är gjort och när jag kollar om det blev någon skada men det det klarat sig bra och hon är bortrest så vi tar det när hon kommer hem.
Sen skall jag byta toastol och allt går bra tills jag sätter in den nya. Kopplingarna passar inte så jag jagar in till Clas Olsson och köper en koppling. Väl hemma skall jag sätta i kopplingen och vad tror ni? Inte fan passade den. Då tänkte jag att det fixar jag imorgon. Jag sätter ditt den gamla toastolen och sätter på vattnet och vad tror ni vad som händer? Jo när jag sätter på vattnet så var det inte
tät i kopplingen under toan. Snacka om fontän! det spröt som bara den i hela badrummet och det var bara att springa ut i hallen och stänga av vattnet och sedan torka vatten i en kvart. Efter det är jag så förbannad så jag tar mig en pilsner i solen för att lugna ner mig. Efter som jag skall på 50 års fest så skulle jag raka mig och vad händer? Jo, jag är ett stort klant arsel! Jag lyckades att skära mig i örat och fick nästan inte stopp på blodflödet.

Vad kommer att hända härnäst? Kanske alkoholförgiftning, bryta benet eller misshandlad av några skinheads.
Vi får se vad kvällen utvisa.
JAG TYCKER LIVET ÄR ROLIGT FÖR DET HÄNDER SAKER I VÅRAN FAMILJ HELA TIDEN! 
( Undrar om frun tycker likadant)


                 

Satans släp                                    Upplyst fontän i badrummet


Kollektivt självmord?

Jag måste berätta om min granne Benny som jag skrev om för ca 2 veckor sen. Efter det att jag gick där ifrån så har det fortfarande varit neddragna persienner i 2 veckor. Jag och Carina började fundera på om dom har gjort kollektivt självmord. Sagt och gjort så gick jag in där för att se om han levde och nog fan levde han, men det var inte mer heller. När jag får se han så står han och kliar sig i skallen och stirrar in i väggen. Jag undrar vad som har hänt och då skriker Marlen (Bennys flickvän eller snart före detta flickvän).

- HÄNT O HÄNT, HÄR HAR DET INTE HÄNT ETT SKIT PÅ 14 DAGAR!

Jag tittar på väggen och för att se att tapeten är full med blåsor och jag undrar vad som hänt. Benny berättar att han hade tapetserat med en tapet som inte blev bra så dom åkte köpte en ny mörkare tapet. Tydligen hade den sista tapeten löst upp limmet på den första så det blev blåsor. Så idag stod han och spacklade. Jag undra när Marlens flyttbil kommer.

 Idag har jag och min fru varit i stugan i Lickershamn och jobbat lite. Jag har målat vindskydden men tyvärr räckte inte färgen tillallt så det blir att måla färdigt på påskdagen. När jag var klar tyckte Carina att jag skulle hjälpa henne med städningen inomhus och jag fick kalla kårar på ryggen av att bara höra ordet städa. Snabb som jag var sa jag att jag måste gå ner till Bengan och prata med honom. Jag försvann som en avlöning till honom och det ångrar jag inte. När jag kommer ner till honom på sitter han  i solen och dricker en campari, han frågar om jag vill ha en och han behöver inte fråga 2 gånger. När jag kommer hem efter en stund så fick jag hjälpa till med städningen men som ni förstår så gick det ganska lätt.

   
  
   Benny och hans blåsor!!!                  Den duktiga målaren Lillis.               


Nakna vattengympa folk!!!

Igår var det en skön dag med härligt väder men som vanligt händer det mig något och det tycker jag är kul för vad livet skulle vara tråkigt om inget hände.

Jag vaknar att jag inte kan räta ut benet . Knät var svullet som en svullen uggla och det var bara ta sig i kragen och åka till farbror doktorn och få samma JÄTTE SPRUTA i knät som jag fick sist. Han tappade av en halv liter vätska. På eftermiddagen hade jag vattengympa för brudarna på Svenska spel. Jag måste berätta vad som hände när jag hade de synskadade i vattengympa förra gången. Det kom ut en dam ca 80 år, spritt språngande naken och då är råkar en farbror som år 80 år få se det. Hans kommentar var.

- Lillis, du vilken tur att jag inte såg att hon var naken.

Då undrar man hur mycket synskadad han är. Efter vattengympa passet så var det skytte och när man kommer ner där så är det en inbjudan till Whisky pokalen som är en handikapps tävling för alla ledare. Den tävlingen går ut på att om man vinner så får man arrangera nästa års tävling. Jag har som ni förstår aldrig vunnit den tävlingen inte för att jag är sämst utan för att jag vill inte arrangera den. (haha). Jag fyllde i mitt namn och så sa jag till Niklas att han inte behövde sätta upp inbjudan för då skulle jag vinna hela skiten. Men då sa han att han har gjort om handikapps systemet så om jag inte vinner i år så kommer jag aldrig att vinna. Så nu är det upp till bevis. När jag kommer hem efter skyttet så har min älskade fru städat och jag säger bara. Fan vad jag älskar henne!
Kalgomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


Lillis i Tyskland på ett dygn!!!!

Så var man hemma igen efter att gjort Sverige, Tyskland och Danmark på knappt 1 dygn. Jag hade en kompis som ringde klockan 14,00 isöndags och frågade om jag skulle med till Holland och se på tulpaner. Schysst som jag är så ställer man upp. Vi blev sammanlagt 3 personer för Skifsan åkte med också. Vi tog båten till Oskarshamn åkte ner till Helsingborg, över till Helsingör och då var klockan 1 på natten. Vi drog sen ner till Rödeby och tog färjan över till Puttgarden. Och kan ni tänka er när vi kör mot Hoilland så kommer vi till ett ställe som heter Burg och där var det en massa spritbutiker som var öppna och klockan var då 4 på morgonen. Vi tog ett snabbt beslut att skita i tulpanerna i Holland och istället köpa lite öl och vin. När vi gicjk in i spritbutiken var det som att släppa in ett barn i en godis affär. Fan man blev som tokig ( mer än vanligt). Man fick provsmaka vin men jag var inte sugen på det kl 4 men det var häftigt och gå och kolla på allt. Vi var klara vid ca 8 på morgonen och drog hem mot kära Gotland. Det var kanon väder hela tiden. När vi åkte av färjan i Danmark så stod det en tullar där och stoppade oss. Han frågade oss vad vi hade i skåpet och vi sa öl. Han öppnade och kollade och vi fick köra vidare. Han trode´dde väl att vi smugglade människor . Väl framme i Helsingborg åkte vi av och då tänkte jag att nu är det tullen nästa men det satt ingen där och det var helt grönt, vi kom igenom helt utan problem. Så inatt klockan 2 kom vi hem utan tulpaner men med andra godsaker.

     

ÖLLLLLLLLLL!                 MERA ÖLLLLLLLLL!          FETT STILLE PÅ SJÖN!


Tyskland nästa!!

Hej på er alla galningar som läser bloggen!!
Nu dra jag till Tyskland så bloggen ligger nere några dagar!!!


Årets först grill!!

Va skönt det var igår! Tänk att det var helt lugnt och ingenting hände. Jag tog ledigt på eftermiddagen och räfsade och på kvällen blev det årets första grill. Det blev en korv, en god köttbit och öl. Vi får hoppas att sommaren är på g. Jag säger bara KALGOEEEEE! Idag skall vi ut till Lickershamn och hjälpa svärmor att fälla träd vilket blir en nära dödens upplevelser för dom andra som är med. Man vet aldrig vad som händer när jag är med. Rapport kommer imorgon om jag överlever.

 Världens störst korv!!


Kökslampan är död!

Nu är det över! Den förbannade kökslampan är död. Igår kväll 22.23 tog jag livet av kökslampan och det gick smärtfritt. Jag skall berätta hur det gick till. Allt var tyst och lugnt och alla lampor hade lagt sig för natten och det var helt mörkt i hela lägenheten. Jag smyger ut från vardagsrummet till köket och ser att kökslampan har somnat. Jag tar satts, springer fram och hoppar upp på köksbordet tar tag i sladden, får ner lamp satan på golvet.  Vi rullar runt och jag får ett bra strypgrepp runt sladden och på 5 röda sekunder är allt över. Jag känner mig jätte nöjd och går upp somnar med en gång.

Igår satt jag i tuffa förhandlingar om min semester i sommar. Vi satt i 3 timmar innan vi kom fram till ett avgörande. Jag fick min vilja fram och det känns jätte skönt. Jag får bestämma själv hur jag gör i sommar. Vem var det som jag förhandlade med? Jo en envis djävle. Eftersom min arbetsgivare inte vill blanda sig i förhandlingarna så var det jag som förhandlade med mig själv och jag säger bara fi fan vad jag var envis.

                         

Här vilar kökalampan                  Tack Lilis för 
        Amen                                 överenskommelsen


Slakt på kökslampan!

Djävla vilken tur att man har skyddskläder på sig på morgonen! I morse när jag går ner till frukosten så sätter jag på mig reflexvästen och cykelhjälmen och tur var det! Jag sa till Carina att ta fram mobilen så vi skulle ha bildbevis ifall kökslampan skulle anfalla mig. Carina säger att hon inte har någon kamera på sin mobilen (mobilen är från stenåldern) så hon får låna min. Just när hon tar min mobil så händer det! Den förbannade kökslampan börjar att hugga efter mig ( se bilden nere). Jag höll på i fem minuter innan jag fick stopp på den. Jag tackar min skapare att jag överlevde den attacken. I kväll skall jag slakta den förbannade lampan.

 


Min nya beundrarinna!

Ja ja  vad säger man! Här är man ett eftertraktat byte. Jag fick som vanligt hoppa in som vattengympa ledare för det synskadade och som vanligt händer det saker när jag leder vattengympa. Det började med att jag ropade upp deltagarna och då satt en tant på ca 83 år kvar i bastun så vi väntade in henne, 5 minuter över tiden kom hon.  Då skriker en dam i vattnet.

- Vi tänkte skicka in Lillis i bastun och hämta dig!

Då svarar hon

- Ja vad tror ni, jag har väntat på honom men han kom aldrig så jag blev tvungen att gå in till er!

Så nu får Carina passa sig.

Väl när vi har börjat så gör jag bort mig igen när jag säger till 3 damer i bassängen.

- Kan ni hålla ett öga på Inga så att hon inte fuskar!

Som vanligt skriker dom till mig.

- Att du inte har lärt dig att vi nästan är blinda.

Fan vad jag blir trött på mig själv, klantig som vanligt. Men det är tur att dom tar det på rätt sätt.
Efter att jag har haft vattengympa så åker jag ner till skyttet för att vara ledare och jag var nere först . När Niklas kommer ner så säger han.

- Fan är du nere din dåre det som har varit så lugnt när du har varit borta några gånger.

Han frågade inte hur jag mådde så man känner sig jätte välkommen. Fast jag tror dom tycker det är roligt när jag är där nere, så dom har någon att skoja med. Fast ikväll snurrade jag till allt, fel person på fel bana och mycket mer.
Vi har utbyte med Oskarshamns skytteförening och  vi skall över dit i maj och jag har fått i uppgift att sy ihop det. Vad tror ni? hamnar vi i Nynäshamn eller?

  Detta är min b
undrarinna!

RSS 2.0